TARAFTARIN SESİ

TARAFTARIN SESİ

Spor muhabirimiz Can Demir, Bölgemizin lokomotif kulübü, Bölgesel Amatör lig ekiplerimizden Gebzespor’un gidişatını ve içinde bulunduğu durumu halka sordu. Birbirinden ilginç cevaplar aldı.


Yaşar Aziret (18) Öğrenci 
“ Her şey para değil, takımın tamamında hırs yoktu, genç oyunculara daha çok şans verilmeliydi. Büyük emekler ile 3. Lige çıkardığımız Gebzespor yönetimsel hatalar ile tekrar bal ligine düşürüldü” dedi.

Kambercan Çapkın (19) Öğrenci “ 
Hataya bir pay biçeceksek Gebzespor’da parasal, genç oyuncu, yanlış transfer hareketleri ve yönetimsel olarak ortaklaşa hatalar vardır. Yönetim ve oyuncular arasındaki uyuşmazlıklar sonucu bal ligine düştük. Aksi taktir de düşmeyi hak etmeyen bir camiayız.” dedi.

 Doğuş Bakır (21) Esnaf 
“ Takım, yönetim, teknik heyet ve taraftar olarak bütünleşmedik. İnşallah önümüzdeki sezon doğru transferler, saha içinde futbolcular ve saha dışında taraftarlar olarak vereceğimiz mücadele ile tekrar şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

 CAN DEMİR ( YORUM)
Gebze halkı ve esnafları ile yapmış olduğumuz sokak röportajı sonucu halkın Gebzespor’un oynadığı futboldan ve yönetiliş tarzından pek memnun değil.
 Ancak bütün bu olumsuzluklara rağmen yeni sezonda doğru transfer çalışmaları, alt yapıya verilecek önemin artması ve camia ile tarafta arasındaki bütünleşmeyi tekrar sağlayarak yeni sezonda şampiyonluğa ve üst liglere gözünü dikeceğinden çok umutlu olan bir taraftar grubu da var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.