Suadiyespor’dan davet var

Suadiyespor’dan davet var

Süper Lig ekiplerinden Suadiyespor’da yönetim, yeni sezon öncesi fuar içinde yer alan Kadırga Black Sea Kafe’de yapacağı “Dayanışma Gecesi” için basın toplantısı gerçekleştirdi.

Gecenin yapılacağı Kadırga Black Sea Kafe’de yapılan basın toplantısına Kulüp Başkanı Mevlüt Ağra, yönetimden Cevdet Şahin, Köksal Yılmaz, Mutlu Bilen, Adnan Türedi, Murat Özgen, Selami Çelebi, Furkan Turoğlu, Tarık Gezen, Mehmet Aybar, Şahin Çuhadar ve teknik sorumlu Aykut Okan katıldı. 25 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan “Dayanışma Gecesi” saat 20.00’de başlayacak. Kulübede katkı sağlanmayı amaçlayan geceye giriş ücreti 50 TL olarak belirlendi.

“POLİSSİZ MAÇIN GARANTİSİNİ VEREBİLİRİM”

Kulüp Başkanı Mevlüt Ağra yaptığı açıklamada; “25 Ağustos Cumartesi günü yapacağımız organizasyona herkesi davet ediyoruz. Giriş 50 TL olacak, çeşitli hediyeler Suadiyespor forma, atkısı gibi hediyelerimiz olacak. Recebim, Yasemin Yıldız ve Bedirhan gibi önemli şarkıcılarda sahne alacaklar. Ayrıca şöyle bir kolaylık sağladık, 100 dolar bozdurandan giriş ücreti almayacağız.” Yeni sezon için Suadiye’de polissiz maçlar oynamak istiyoruz. Rakiplerimiz garanti versin bende garanti veriyorum. Suadiye’de maç oynanır ben garantisini veriyorum. Sıkıntı olursa da beş maç kapatsınlar.”

“1,5 AY BEKLEMEK İSTEMİYORUZ”

“Bu sezon öncelikle teknik ekibimizi belirledik birçok transferde yaptık. Ama 5-6 futbolcu daha almayı planlıyoruz. Grubumuz Şampiyonlar Ligi gibi zorlu ama güzel lig olacak. Biz tek grup olmasını isterdik, iki gruba böldüler. Sadece geçen sezon baraj maçı oynamak için 1,5 ay bekledik. Sadece antrenman yaparak, bu sezon inşallah böyle olmaz yoksa futbolcuların konsantresi düşüyor. Geçtiğimiz sezon ki futbolcu ve teknik ekibimize de çok teşekkür ederiz, güzel bir sezon yaşadık.”

“IŞIKLANDIRMA YAPILACAK”

“Biz futbolcu yetiştirme merkezi olmak istiyoruz. Bu yönde de çalışıyoruz. 3 milyon TL değerinde bir tesis yapıyoruz. Yeni Suadiye Stadı’nın arkasında yer alan kısımda kapalı çim saha, salon sporlarına ait bir yer, kamp yerleri yapılıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan tesiste dışardan gelen bir kulüp burada konaklayıp her şeyi yapabilecek. Bunun için de belediye başkanımız Hüseyin Üzülmez ve Arkas Holding’e çok teşekkür ederiz. Stadın zemini yenilenecekti, ancak sezon başladığı için 2019’a ertelendi. Stadımıza ışıklandırmada yapılacak. Bu sezon ikinci hafta itibariyle akşam maçı oynama imkanına sahip olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.