Sporda Bunlar Konuşuluyor!

Sporda Bunlar Konuşuluyor!

GEBZESPOR DEVAMINI GETİRİRSE… İnegöl Gençlergücü deplasmanında alınan farklı galibiyet ve hırslı oyun takımın özgüvenini kazanması, ilerleyen...

GEBZESPOR DEVAMINI GETİRİRSE…

 

İnegöl Gençlergücü deplasmanında alınan farklı galibiyet ve hırslı oyun takımın özgüvenini kazanması, ilerleyen haftalara umutlu bakması adına çok önemliydi. Gebzespor’un kadrosunda orantısızlık var. 5-6 futbolcu 3.lig seviyesinde diğerleri ise hem tecrübesiz hem de bazı maçların atmosferini kaldıramayacak düzeyde. Bu eksikliğin giderilmesi için zamana, imkan varsa hala transfere ihtiyaç var. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Kartepe Suadiye maçı bölge statüsü gereği çok önemli, kazanmak mor menekşeyi farklı bir konuma getirebilir.

 

DARICA ÇÖZÜM BULMALI

Darıca Gençlerbirliği’nin deplasmanda Düzyurtspor’a yenilmesi takımın gerçekleriyle yüzleşmesi gerektiğine bir kez daha işaret etti. 6 puan fark önemli değil ancak sarı yeşilliler futboluyla umut vermiyor. Darıca Gençlerbirliği’ni yöneten hizmet eden, destekleyenlerin tümü kötü niyetli değil, fakat yanlış giden bir şeyler var, bunu kabul etmek çözüm üretmek gerek, yarıştan kopmadan…

 

 

SULTANORHAN PLAY-OFF’LARI DÜŞÜNMELİ

Daha öncede dile getirdiğimiz gibi Sultanorhanspor için önemli olan play-offlardaki performansı demiştik. Rakiplerinde farklı bilenmesi Sultanorhanspor’un zorlanarak maç kazanması futbolun en doğal halleri olacak.

Yönetim başarı için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Heyecanlarını çok iyi anlıyoruz. Fakat grup maçları için özel primlerin verilmesi abartılı bir durum. Bu takım yürüyerek gruptan çıkar, çıkmalı da.

Kaynaklar, doğru zamanlarda ve doğru yerlerde harcanmalı. Alışkanlık haline getirilmemeli, Bunun olumsuz örneklerini daha önce gördük. Play-off maçları öncesi takviye gerekebilir. Kaynaklar bu süreçte ve geleceği düşünülerek kullanılırsa daha doğru olur.

 

BAŞARILAR ÇAYIROVASPOR

Çayırovaspor’u hiçbir çıkar beklemeden, geçen sezon hangi şartlarda takip ettiğimizi, Gebzeli takımlardan daha çok yer ayırdığımızı kulübü yönetenler çok iyi bilir. Sen Gebzeli gazetecisin, ne işin var Çayırova maçlarında, oranında gazeteleri var diyenlere rağmen oradaki heyecanı ve güzel oluşumu dile getirmeye, destek vermeye çalıştık. Çayırovaspor’u takip eden biri olarak, eleştirmekte en doğal durumdur. Kulübün menfaatlerine zarar vereci konulara da girmemeye özen gösterdik. Biz buralara tepeden inmedik. Bize beddua edenler yokken, biz vardık. Kulüp Başkanı ve aile bireylerimden biri olarak gördüğüm Ensar Acar hocama sonsuz saygı duyduğumu belirtmek isterim. Bunu her koşulda gösterdiğimi düşünüyorum.  Çayırova – Çatalca maçında şahsımın ve kurumumun hak etmediği ithamlarla karşılaştım. Basit bir eleştiri üzerinden bizi çıkar(maddi) senaryolarına layık gören, Gebze’li Çayırova’lı ayrımı yapan zihniyetlerin bu tavırları “bize ne işin var” Çayırova maçlarında uyarısında bulunanları haksız çıkarmadı. Vefanın, anlayışın, sağduyunun olmadığı yerde biz olmayız. Çayırovaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.

 

 

 

DİLOVASI’NDA POTANSİYEL VAR

Sıklıkla dile getirdiğimiz gibi sadece Gebze odaklı bir yayın politikasını benimsemiyoruz. Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda bizlere ve yazılarımıza değer veren okuyucularımıza sonsuz saygı duyarak bunun bilincinde hareket ediyoruz. Kişilere ve camialara yaklaşım tarzımız her zaman aynıdır. Takii kişilerin bize olan tavrı değişmeyene kadar.

Dilovası Belediyespor benim adıma vefa duygusunu, en çok hatırladığım camiadır. Bu sezon takımda,  taşlar yerine yavaş yavaş oturacağa benziyor. Taner önderliğinde kaliteli ve heyecan veren futbolculara sahip, umarız hak ettikleri noktaya gelerek, bölge futbolundaki kalitenin yükselmesine katkı yaparlar. Bu potansiyel Dilovası Belediyespor’da var. Doğru kişiler, doğru hamleler yapmaya devam etmeli.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.