Sınava kaynak kitapla hazırlanacaklar

Sınava kaynak kitapla hazırlanacaklar

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki Gençlik Merkezi’nde bu yıl sınava hazırlanacak mezun grubu gençlere belediye kaynak kitap desteğinde bulundu.

Çayırova Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde YKS sınavına hazırlanan gençlerin destekçisi olacak. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik Merkezi’nde bu yıl sınava hazırlanacak mezun grubu gençlerin eğitimleri başladı. Mezun grubunda yer alan öğrenciler, uzman kadroyla birlikte alacakları eğitimin ardından, hayallerindeki üniversiteye kavuşabilmek için bütün bir eğitim-öğretim dönemi boyunca ter dökecek. Öğrenciler; konu anlatımları, soru çözümleri, deneme ve etütlerle birlikte sınava hazırlanacak.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Öte yandan, eğitime büyük önem veren ve gençlerin eğitim alanında verimli bir şekilde gelişme kaydetmesi için tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediyesi, derslere başlayan mezun grubu öğrencilere, sınava hazırlık kaynak kitaplarının dağıtımını gerçekleştirdi. Türkçe, Matematik-A, Fizik, Kimya, Biyoloji, Geometri alanlarında hazırlanan TYT kitapları, konu anlatımları ve sorularıyla, öğrencilerin sınava hazırlık noktasında en büyük yardımcısı olacak. Öğrenciler, kendilerine kitapları takdim eden öğretmenleri aracılığıyla, Çayırova Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

TUĞÇE YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.