Silahlı sevince ceza yağdı

Silahlı sevince ceza yağdı

 Bayramda silahlı sevincin önüne geçmek amacıyla yapılan uyarılara, dağıtılan broşürlere rağmen silahı ile gelişi güzel havaya ateş açanlara...

 

Bayramda silahlı sevincin önüne geçmek amacıyla yapılan uyarılara, dağıtılan broşürlere rağmen silahı ile gelişi güzel havaya ateş açanlara ceza yağdı.

Kocaeli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, her yıl olduğu gibi bu yılda bayramda silahlı sevincin önüne geçmek amacıyla birçok yerde uyarılarda bulundu. Bayramda acı olayların yaşanmaması için yapılan uyarılar sonuç verdi.  Geçmiş yıllara ve önceki yıla nazaran bu yıl bayramda silah atanlar oldukça azaldı. Ancak uyarılara rağmen bayram sabahı ve sonraki günde silahına sarılan şahıslar hem duyarlı vatandaşlar hem de emniyetin yoğun mesaisi sonucu belirlenerek cezalandırıldı.

 

TORPİL SATANADA CEZA YAZILDI

 

Kocaeli Valiliği bayramda vatandaş ihbarları ve polisin sivil ekipleri tarafından belirlenen, bayram sabahı ve sonraki gün havaya ateş açanlara yazdığı cezaları yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.  Yapılan çalışmalar kapsamında Cedit mahallesinde havaya kuru sıkı tabanca ile ateş açan B.G,  Terzi Bayırı Mahallesinde M.E, Çukurbağ Mahallesinde S.Ö  isimli şahıslar yakalanarak  haklarında işlem yapıldı. Yine Başiskele İlçesi Şehit Ekrem Mahallesinde havaya av tüfeği ile 13 kez ateş ettiği belirlenen F.Z isimli şahıs hakkında ve Kartepe İlçesi Gaziler Mahallesinde kurusıkı tabanca ile ateş eden Y.K hakkında işlem yapıldı. Y.K isimli şahısa ayrıca 732 lira para cezası kesildiği öğrenildi. Ayrıca Kartepe Fatih Mahallesinde maytap ve torpil tarzı maddeler  sattığından dolayı  Z.K isimli şahısa 183 lira para cezası kesildiği ve silahlar ile patlayıcı maddelere el konulduğu duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.