Şeffaf ihaleyle rantı sıfırlayacağız

Şeffaf ihaleyle rantı sıfırlayacağız

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı Op.Dr.Burcu Çetinkaya yönetim biçimlerinin sinyalini Mutlukent’te verdi. Şeffaf ihale ile rantı sıfırlayacaklarını söyledi

Yerel seçime yönelik çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya halkı hem projeleri, hem de yönetim biçimine dair bilgilendiriyor. Gebze’nin Yenikent Mahallesi’ndeki Mutlukent’te bir kahvede vatandaşlara konuk olan Çetinkaya; ahlaklı ve güçlü bir ekiple şeffaf bir yönetim anlayışı sergilediklerin belirtti. Halkın yönetime katılımının ancak bu yöntemle mümkün olduğunu dile getirdi.

Esnaf ve hasta ziyareti

Çetinkaya’ya ziyaretinde İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler eşlik ederken Çetinkaya kahve toplantısının ardından semt esnafını ziyaret ederek kendisini tanıttı. Hal hatır sordu. Ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 76 yaşındaki Ayten Demirbaş’a, “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulunarak gönül aldı.

Gebze Türkiye’nin gözbebeği olacak

 

Çetinkaya kahve toplantısında, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunup, yöneltilen soruları cevaplandırdı. İyi işler yapabilmek adına zor zamanlarda yola çıktıklarını söyleyen Çetinkaya, Gebze’yi Türkiye’nin gözbebeği bir kent haline getireceklerini vurguladı.  Çetinkaya şöyle devam etti:

Aile ortamında fikir alışverişi

 “El ele, omuz omuza, gönül gönüle vererek Gebze’yi yönetmek için bu göreve talibim. Bizler gittiğimiz her yerde her kesimden insana ulaşarak; fikirlerini, isteklerini ve sorunlarını dinleyip onlara uygun projeler üretiyoruz. Halkımızın fikirleri bizim için çok önemli.  Aile ortamı içerisinde sizlerin de fikirlerini alıp sorularını cevaplandırmaktan memnuniyet duyarım.”

Ekip ruhu ile hareket ediyoruz

İYİ Parti’nin güçlü bir aile olduğunu belirten Çetinkaya, “Gebze İlçe Başkanım Özhan Öztürk ve diğer ekip arkadaşlarımın hepsi ile çok güzel işler başarmak üzere yola çıktık.  İYİ Parti olarak ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Bir yeri en iyi şekilde yönetebilmek için ekibinizin de güçlü olması gerekiyor” diye konuştu. Halkın söz sahibi olacağı, dürüst ve ahlaklı bir yönetim anlayışı getirmek istediklerini söyleyen Çetinkaya, halk meclisleri kuracaklarının da bilgisini verdi.

Biz gibilerin varlığı için çalışmalıyız

Değişim hareketi ile birlikte Gebze’yi, Türkiye’nin göz bebeği bir yer haline getirmek istediklerini tekrarlayan Çetinkaya buna neden ihtiyaç duyduklarını şöyle izah etti: “Biz yeni bir oluşum ve yeni bir partiyiz. Bu yüzden çalışmak zorundayız. Hedeflerimiz var. Vatanımız ve çocuklarımızın geleceği için bu yoldayız. Elimizi taşının altına koyarak hizmet vermek istiyoruz. Türkiye’de bizim gibi düşünen insanların varlığı için çalışmak zorundayız. Tek amacımız hizmet etmektir. Bunun için sizlerin desteği gerekiyor. Bizleri tanımanız ve güvenmeniz gerekiyor.”

Şeffaf ihaleyle rantı sıfırlayacağız

“İlk icraatımız şeffaflık olacaktır” diyen Çetinkaya sözlerine ilaveten şunları kaydetti: “Belediyede gerçekleşen her ihalenin halka bilgi olarak ulaşmasında açık olmasını istiyoruz. Bu şekilde bir takım çevrelere rantı sıfırlayacağız. İnsanlarımızın kafalarında soru işaretlerinin olmadığı dürüst ve ahlaklı bir belediyecilik anlayışı yerleştirelim istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.