SEDAŞ  muhtarları unutmadı

SEDAŞ  muhtarları unutmadı

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Kocaeli İli Şebeke Operasyon Yöneticisi Çınar Aslan, Şebeke Operasyon Görevlisi Davut Bostancı Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş’ı 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla makamında ziyaret ederek, Kocaeli

SEDAŞ’IN PAYDAŞLARI

Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, SEDAŞ’ı temsilen kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Kutlama için yaptığınız bu nezaket dolu ziyaret bizleri onurlandırdı. SEDAŞ yöneticilerinin bugün SMS ile tüm muhtarlarımıza ilettiği mesaj, SEDAŞ İcra Başkanı Sayın Bekir Sami Güven’den aldığımız yazılı tebrik mesajı bizleri çok mutlu etti ve  sevindirdi. Bizleri önemli bir paydaşınız olarak görmeniz ve verdiğiniz değeri gösteren bu nezaketli ve hassas yaklaşımınız ile kutlama mesajlarınıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HER İLÇEDE AYRI KUTLAMA

SEDAŞ’ın Kocaeli İli genelinde tüm ilçelerindeki Şebeke Operasyon Bölge Sorumluları her ilçedeki Muhtarlar Dernek Başkanları ile ayrı ayrı nezaket ziyaretlerini yaptılar. Muhtarlar gününü kutlayan SEDAŞ yöneticileri muhtarların talep ve önerilerini de kendilerinden aldılar.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.