SEDAŞ kadınlarına eğitim

SEDAŞ kadınlarına eğitim

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş’nin İnsan Kaynakları Eğitim departmanı ile Konak Hastanesi arasında eğitim amaçlı işbirliği ile  Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan Ekim ayında kadın çalışanlara, Sakarya ve Kocaeli de “Meme Kanserinde Farkındalık” eğiti

SEDAŞ’ın Konak Hastanesi ile işbirliği içinde Sakarya’da düzenlediği “Meme Kanserinde Farkındalık” konulu eğitime, Konak Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünden Op. Dr. Muzaffer Özdenoğlu konuşmacı olarak katıldı. Eğitim SEDAŞ Adapazarı eğitim salonunda gerçekleştirildi.

SEDAŞ’ın  Kocaeli de kadın çalışanları için yapılan organizasyonda,  Kocaeli Konak Hastanesinden konuşmacı olarak katılan Op.Dr.Ömer Ardaman  “Gelin her yıl Ekim ayını beklemeden kendimize çevremizden, akrabalarımızdan, komşularımızdan bir kadın seçelim ve onu meme kanseri hakkında bilgilendirelim. Kendi kendine meme muayenesi gibi çok basit fakat büyük önem taşıyan bir yolu öğreterek gerçek bir farkındalık yaratalım. Hangi taramaları, kaç yaşlarında yaptırması gerektiğinden bahsedelim. Unutmayalım ki kanser önlenebilir bir hastalıktır ve bizler çevremizden sadece bir kadın için dahi olsa yaktığımız bu mumla kansere dur diyebiliriz!”dedi.

Sakarya SEDAŞ’ta Op.Dr. Muzaffer Özdenoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı, meme kanserinde farkındalık konulu seminerde de, çağımızın hastalığı kanserden korunmanın yolları ve erken teşhisin önemi vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.