SEDAŞ ağaç dallarını temizliyor

SEDAŞ ağaç dallarını temizliyor

SEDAŞ hat bakımı, kaliteli enerji, müşteri memnuniyeti, can ve mal emniyeti için iletkenlere temas eden ağaç dallarının budanmasını sağlıyor.

05-hersey-kaliteli-enerji-icin.jpg

SEDAŞ enerji kalitesini artırmak, teknik kayıplarla mücadele etmek ve arıza olasılıklarını azaltmak için elektrik şebekesine temas eden ağaç dallarını  temizleyerek, meydana gelebilecek arıza ve kesintiler için önlem almaya devam ediyor. 

SEDAŞ’A BİLDİRİN

SEDAŞ yöneticileri sahada 4 İl 45 İlçe ve 766 köy ve 1344 mahalle olmak üzere toplamda 20 bin kilometrekarede hizmet verildiğini belirterek kullanıcıların kendi cadde,  mahalle, sokak ve köylerinde elektrik hatlarına temas eden ağaçlarla ilgili bildirimleri [email protected] adresine yazarak, sedas.com web sayfasındaki canlı chat bildirim hattından veya  Alo 186 Çağrı Merkezi  üzerinden kolaylıkla bildirebileceklerini belirttiler. SEDAŞ yetkilileri Doğu Marmara coğrafyasının ağaç ve yeşil bitki örtüsü zengin bir tabiata sahip olduğunu ve ağaçların hızla büyüyerek iletkenlere temas eder hale geldiğini ve yaptıkları çalışmanın enerji kalitesi ve müşteri memnuniyeti için çok öenli olduğunu da ifade ettiler.

BİNLERCE KULLANICI ELEKTRİKSİZ KALABİLİYOR

Karlı veya fırtınalı havalarda kar ve buz yüküyle ya da fırtınanın dinamik etkisi ile yan yatan veya hatta devrilen ağaçların, fırtınada iletken telleri çırpan ve kısa devrelere yol açan ağaç dallarının elektrik şebekesinde enerji kesintilerine yol açmaması için önlemlerini alan SEDAŞ, vatandaş ihbarlarının ve yerel yönetimlerle işbirliğinin  çok değerli olduğunu belirttiler.

BELEDİYELERE ve MUHTARLARA TEŞEKKÜR

SEDAŞ yetkilileri, kurumlar arası işbirliğinin çok önemli olduğunu belirterek, kendi bölgelerinde SEDAŞ ile işbirliği içinde elektrik şebekesine temas eden ağaçların budanması anlamında  görev yapan muhtarlarımıza,  tüm Belediyelere ve Belediyelerin bünyesindeki Park ve Bahçelere, şehirdeki peyzaj çalışmaları ile ilgili yönetici ve çalışanlara  çok teşekkür ediyoruz” dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.