“Sanayicilerle ortak projeler üreteceğiz”

“Sanayicilerle ortak projeler üreteceğiz”

TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye iade-i ziyarette bulundu. Çiftçi ziyarette yaptığı konuşmada, “Sanayicilerle ortak projeler üreteceğiz”dedi.

TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye iade-i ziyarette bulundu. TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu, Bölge Müdürü Murat Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi A. Naci Faydasıçok, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Karşılıklı iş ve güç birliğinin ele alındığı ziyarette TOSB Başkanı Ömer Burhanoğlu ve beraberindekilere nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, TOSB’un Çayırova’nın bir markası ve değeri olduğunu, istihdama ve ekonomiye çok önemli katkılar sunduğunu söyledi. 

ÇAYIROVA’YA DEĞER KATACAK ÇALIŞMALAR

İlçe sınırlarındaki tüm sanayici, işadamı ve esnaflarla istihdam ve ortak proje konusunda iş ve güç birliği yapmak ve Çayırova’yı birlikte yönetmeyi arzu ettiklerine vurgulayan Başkan Çiftçi, ülkemizin lokomotifi olan sanayicilerle belirli aralıklarla bir araya gelerek Çayırova’ya değer katacak çalışmalar yapmak istediklerini sözlerine ekledi. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası TOSB Başkanı Ömer Burhanoğlu, günün anısına Başkan Çiftçi’ye plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.