Sanatı geliştirmek için  birlikte çalışıyoruz

Sanatı geliştirmek için birlikte çalışıyoruz

“Ağustos ayından itibaren çalışmaya başladığım Pelikan Ortaokulu ve Pelikan Anadolu ve Fen Lisesi sanata ilgi duyan ve değer veren bir kurum. Öğrencilerimiz ve tüm Pelikan Ailemiz ile birlikte sanatı geliştirmek için birlikte çalışıyoruz.

Tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle okulumuzun duvarlarını, el birliğiyle boyadık. 11’nci sınıf öğrencimiz Nuray Doğan, tasarımlarını kendi yaptığı müzik ve resim atölyelerinin duvarlarını eserleri ile süslüyor. Bu duvar boyamalarını bitirmedik. Pelikan’ın her iki yerleşkesinde de öğrencilerimiz ile devam edeceğiz.

Öğrencilerimizin sanatı ve sanatçıyı sevmesi ve değer vermesi için çabalıyoruz. Sanatın, küçük çocukların gelişiminde önemli bir rolü var. Sanat; insanların yaratıcılık gücünü açığa çıkartıp insanlara hoşgörüyle bakılmasına, insancıl düşüncelerin gelişmesine katkı sağlar.

Toplum içinde yaşamak ve grup çalışmalarına katılmak, güven oluşturmak, soyut kavramları daha kolay algılamak, belirli bir görsellik anlayışına ulaşmak sanatın insana yaptığı katkılardan bazılarıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.