Şampiyon Carverspor iftarda buluştu

Şampiyon Carverspor iftarda buluştu

Gölcük’te futbol turnuvasında Azat İnşaat Lagon Kafe karşısında 4-3 kazanarak şampiyon olan Carverspor forma giyen oyuncular iftarda bir araya geldiler.

SON ŞAMPİYON
Gölcük Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 20’ncisi düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası’nda penaltı atışları sonunda 4 – 3 kazanan Carverspor, turnuvanın son şampiyonu olmuştu. Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, 41 Spor Kulübü Başkanı Adnan Zorer, Carverspor sorumlusu ve sponsoru olan Volkan Çelebi ve şampiyon olan takımın oyuncuları iftarda bir araya geldi. 
ORMANCIOĞLU KUTLADI
Carverspor sorumlusu ve sponsoru olan Volkan Çelebi takımda forma giyen oyunculara tek tek teşekkür ederken herkese bir başka turnuvada buluşmak dileğiyle teşekkür etti. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu 20 yıldır devam eden bu güzel spor organizasyonunun gerçekleşmesinde emek sarf eden ve turnuvaya katılarak destek veren herkese teşekkür ederken son şampiyon Carverspor oyuncularını iftarda kutladı ve başarılarının devamını diledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.