Şahin, Sezer ile görüştükten sonra kararını verecek

Şahin, Sezer ile görüştükten sonra kararını verecek

Son maçı kazanıp ligde kalan Gölcükspor’da Başkan Ahmet Şahin, yeni sezona dair şu ana kadar her hangi bir çalışma yapmadıklarını belirtti, “Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile detaylı bir görüşme yapacağız.

Eğer benim devam etmemi isterse kulübü yarı yolda bırakmam ama başka birisini düşünürse buna da saygı duyar kenara çekilirim. Kalırsam yönetimde bazı değişiklikler düşünüyorum. Yani her iki durumda da olağanüstü kongreye gideceğiz” dedi.

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

Şahin, geçtiğimiz günlerde TFF Başkan adaylığını açıklayan Nihat Özdemir’in toplantısında kendisine 2 ve 3.Lig kulüpler Birliği başkanlık teklifinde bulunulduğu bilgisini de aktardı, “Buradaki durumuna göre orayla ilgili karar vereceğim. Hayırlısı inşallah” dedi. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin Kocaelispor’un 2.Lig hedefine ulaşmamasına çok üzüldüğünü de söyledi, “Böyle bir son hiç birimiz beklemiyorduk. Büyük şok yaşadık” dedi.

“BUNLARI HİÇ HAK ETMİYOR”

Şahin, “Özellikle deplasmandaki maç kazanıldığında umutlanmıştık. Ancak futbolda bunlar var. Tüm kente geçmiş olsun” dedi. Şahin, Yeni Çorum rövanş maçının kaybedilmesi sonrasında Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’a yönelik saldırıların da kendisini çok üzdüğünü söyledi, “Böyle vefasızlık, samimiyetsizlik olmaz. Bahri Yavuz’a büyük haksızlık yapılıyor, kulübe büyük emeği olan başkan bunları hiç hak etmiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.