Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovasyon Sempozyumu

Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovasyon Sempozyumu

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovasyon Sempozyumu” düzenlendi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Ebeler ve Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında “Sağlıkta İnovasyon ve Değişimi Başlatmak, Yapay Zeka ve İnovatif Yaklaşım Örnekleri” gibi konu başlıklarının detaylıca ele alındığı ve alanında uzman isimler tarafından katılımcılara önemli bilgilerin aktarıldığı “Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovasyon” isimli Sempozyum düzenlendi. Sempozyuma ilimiz sağlık camiası yoğun ilgi gösterdi. Kamu, Üniversite, Özel ve diğer sağlık kurumlarından hemşire, ebe ve sağlık personelleri katılım sağladı.

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Sağlık Bakım ve Hasta Hizmetleri Birimi tarafından Kocaeli Şehir Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşen sempozyuma akademisyenler, sağlık idarecileri, hekim, hemşire ve ilgili sağlık personelleri katılım sağladı.

Sempozyum açılış ve selamlama konuşmalarını Kocaeli Şehir Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Halil Kaçar, Başhekimi Doç. Dr. Bahri Elmas, Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayla Ergin ve Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan gerçekleştirdi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan açılış konuşmasında; “Sizler anne karnından ölünceye kadar sağlık hizmeti sunumunda insanların en yakınında olan fedakar çalışanlarsınız. Teknolojik gelişmeler kuşkusuz hayatın her alanında olduğu gibi sağlık alanında da bizleri etkilemektedir. Bu teknolojiyi kullanarak yenilikçi yaklaşımlarla sağlık hizmetlerinin sunulmasında sizin katkılarınız çok büyük. Bu vesile ile düzenlenen bu sempozyumun hayırlara vesile olmasını yürekten diliyor, Ebeler ve Hemşireler Haftanızı da kutluyorum” dedi.

Ardından sağlık personelleri, protokol üyeleri ile birlikte Ebeler ve Hemşireler Haftası münasebetiyle hazırlanan pasta kesimi gerçekleştirildi.

Program sonrasında Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr.Yüksel Pehlevan tarafından sempozyumda görev alan konuşmacılara teşekkür ve çiçek takdiminde bulunuldu.

Gün boyu süren eğitimler sonucunda toplam 250 sağlık personeline “Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovasyon” konusunda önemli bilgiler aktarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.