Saadet Kocaeli İl Başkanlığına Halil Kayın Atandı

Saadet Kocaeli İl Başkanlığına Halil Kayın Atandı

Saadet Partisi (SP) Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu Başiskele Belediye Başkanlığı adaylığı için görevinden ayrıldı yerine Halil Kayı atandı.

Konuyla ilgili olarak SP’den yapılan açıklama şöyle:

‘’Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın talimatıyla teamül gereği seçim sürecinde ve sonrasında İl Kongresine kadar Teşkilat Başkanımız Halil Kayın Bey İl Başkanı olarak atanmıştır.

Zafer Mutlu Bey’e ve Halil Kayın Bey’e muvaffakiyetler dileriz.’’

Halil Kayın Kimdir

1977 yılında Balıkesir Edremit’te doğdu. İlkokulu Edremit Alemizade, Ortaokul ve Liseyi Edremit İmam Hatip Lisesinde, Ön lisansını Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İşletmecilik Bölümünde, Lisans eğitimini de Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı Kocaeli Üniversite Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği İl Başkan Yardımcılığı. Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Saadet Partisi’nde Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Derince İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Son olarak Teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Kayın, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak:Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.