REMZİ KANDAZ’DAN YENİ YIL DUASI

REMZİ KANDAZ’DAN YENİ YIL DUASI

  Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz,  yeni yılla ilgili olarak sosyal medya sayfasından temennilerde bulundu.Kandaz şunları yazdı,...

 

 

Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz,  yeni yılla ilgili olarak sosyal medya sayfasından temennilerde bulundu.

Kandaz şunları yazdı, “Allah'ım 2018 yılını, başta Müslümanlar olmak üzere tüm insanlık için geçmiş yıllardan daha hayırlı eyle. Dünyada, kan ve göz yaşı son bulsun. Evlerimize huzur, bereket güzellikler ver. Kötü insanların şerlerinden hepimizi koru. Ülkemizi dünyanın en güçlü ve en adaletli devleti olmasını nasip et. Düşmanlarımıza fırsat verme. Hasta olanlarımıza acil şifalar ver. Borçlu olanlarımıza ödeme kolaylıkları ver. Evi olmayanlara ev alma kolaylıkları ver. Eşi olmayanlara hayırlı eşler ver. İşi olmayanlara bol maaşı işler ver. Evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar ver. Çoluk çocuğumuzun hayırlı bireyler olmasını nasip et. Bu yazıyı okuyupta amin diyen tüm kardeşlerimizin hayra vesile olacak dualarını kabul eyle. 

Senin herşeye gücün yeter. Amin.”

Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.