Rektör Cantürk genç mimarlara seslendi

Rektör Cantürk genç mimarlara seslendi

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreninde konuşan Rektör Nuh Zafer Cantürk, “Sizler, geleceği inşa edecek olan mimarlar ve iç mimarlar olarak büyük bir sorumluluğu omuzlarınızda taşıyacaksınız” dedi

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni geçtiğimiz gün Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Rektör Nuh Zafer Cantürk, “Sizler, geleceği inşa edecek olan mimarlar ve iç mimarlar olarak büyük bir sorumluluğu omuzlarınızda taşıyacaksınız. Gelecekteki kariyerinizde başarı elde etmek için azimle çalışmanız gerekecek. İşinizde mükemmeli arayacak, yaratıcılığınızı sınırları zorlayarak kullanacak ve insanların yaşam kalitesini iyileştirecek çözümler üreteceksiniz. İnşa ettiğiniz yapılar ve tasarımlar, insanların yaşamlarına değer katacak ve toplumun gelişimine katkı sağlayacaktır. Sizler artık mimar ve tasarımcılarsınız. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Atatürk'ün sözlerinde ifade ettiği gibi, cesaretiniz, terbiyeniz ve irfanınızla insanlık meziyetini temsil edeceğinize inanıyorum. Başarılarınızın sürmesini ve hayallerinizi gerçekleştirmenizi dilerim” dedi.

BELGELER TAKDİM EDİLDİ
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinden oluşan grubun söylediği konser ile eğlenen mezunlara, anı belgelerini Dekan Prof. Dr. Oya Şenyurt takdim etti. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.