Rekabet için ucuz  ve kaliteli enerji şart

Rekabet için ucuz ve kaliteli enerji şart

GTO Başkan Yardımcısı Mikdat Aydın, 6 bini sanayici 23 bin GTO üyesi ve ülkemiz sanayinin dünya ile rekabeti için düşük maliyetli ve kaliteli enerjinin şart olduğunu söyledi

Dosya Haber / Enerji

Gebze Ticaret Odası, Makine Mühendisleri Odası’nın Gebze Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen 6’ncı Enerji Verimliliği Kongresi’nde Oda Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın yurt dışı programından ötürü Başkan Yardımcısı Mikdat Aydın ile temsil edildi. Aydın sözlerine kongreye paydaşlıktan duydukları memnuniyeti ve Aslantaş’ın selamını ileterek başladı. 6 bini sanayici olmak üzere 23 bin üyeye hizmet verdiklerini kaydeden ve Oda üyelerini ilgilendiren en önemli konuların başında enerjinin geldiğini belirten Aydın şunları söyledi:

ÇOK ÖNEMLİ BİR GİRDİ MALİYETİ

“Bizim gibi büyüyen ekonomilerde enerjinin arzı, enerjinin güvenliği, enerjinin piyasası ve fiyatları çok önemli bir girdi maliyeti olarak karşımıza çıkıyor. Enerjinin maliyetlerinde ise enerji verimliliği en önemli konudur.

GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

universite-11.jpg

Üyelerimizin ve ülke sanayimizin dünya pazarları ile rekabet edebilmesi için düşük maliyetlerde, kalite enerji kaynaklarının sağlanması hayati önemdedir. Enerji kaynaklarını kullanırken ise doğaya ve insanlığa zarar vermeyen yöntemler kullanmak ise geleceğimiz için çok önemlidir.

KATKISI ÇOK BÜYÜK

İşte bu noktada altıncısı gerçekleştirilen Enerji Verimliliği Kongresi’nde paşlaşılacak bilgilerin üyelerimize, sanayimize ve ülkemize katkısı büyük önem arz etmektedir. –Özetle- Tüm paydaşlara ve emeği geçenlere teşekkürlerimi iletir, paydaşı olduğumuz bu kongrenin başarılı geçmesini temenni ederim.”

universite-12.jpg

-Soldan sağa – Akademisyen Onur Öztürk, GTO Başkan Yardımcısı Mikdat Aydın, Marmara Teknokent Başkanvekili ve Genel Müdürü, AKP Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, GTÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mahmut Durmuş, Kocaeli Vali Yardımcısı Şenol Kaya, MMO Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Elma, İSU Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mesut Önem

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.