Rahvan At İhsaniye Koşusu büyüledi

Rahvan At İhsaniye Koşusu büyüledi

Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları İhsaniye Koşusu, yoğun ilgi ve katılımla Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Pisti'nde yapıldı. 10 kategoride yapılan yarışlara toplamda 130 at katılırken, heyecan yaşandı.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Değirmendere Rahvan Atçılar Kulübü iş birliğiyle yapılan Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları İhsaniye Koşusu ilgi ve katılımla Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Pisti’nde yapıldı. Mehteran Takımı’nın konseriyle başlayan program Atlı Okçuluk Ekibinin muhteşem gösterisiyle devam etti. Türk Savaş tarihinden okçuluk ve binicilik üzerine örneklerin yer aldığı gösteriyi izleyiciler hayranlık içinde izledi ve sık sık alkışlayarak destek verdi.
 TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR BÖLGESİNDEN GELEN ATLAR YARIŞTI
Yarışlarda Karabük, Menemen, Alanya, Eskişehir, Gerede, Samsun, Ödemiş, Turgutlu, Kütahya, Nazilli, Bursa, Konya, Afyon, Gölcük, Değirmendere gibi Türkiye’nin her bölgesinden at sahibi yarış tutkunları yer aldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in ev sahipliğindeki yarışları, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, AKP Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileriyle, çok sayı da davetli takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.