PFDK açıkladı! Kocaelispor'a bloke cezası

PFDK açıkladı! Kocaelispor'a bloke cezası

PFDK’nın bugün yaptığı toplantı sonrası alınan kararlar açıkladı. Alınan kararlarda, en son oynanan Ahlatçı Çorum FK karşılaşması nedeniyle disipline sevk edilen Kocaelispor'a da tribün bloke cezası geldi

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden yeşil siyahlı ekibimiz Kocaelispor, sezonun 12.hafta mücadelesinde Ahlatçi Çorum FK'yı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından ise Kocaelispor çirkin ve kötü tezahurattan disipline sevk edildi. PFDK tarafından açıklanan karara göre taraftarlara bloke cezası geldi. Ceza alan tribündeki taraftarların Ümraniyespor karşılaşması kapsamında elektronik biletleri bloke edilecek.

İŞTE ALINAN KARAR

PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı karar şu şekilde;” Kocaelispor Kulübü’nün, 12.11.2023 tarihinde oynanan Kocaelispor- Çorum FK Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON DOĞU TRİBÜN 326 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesi”

Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.