Periler, Süper Lig’e evinde başlayacak

Periler, Süper Lig’e evinde başlayacak

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan İzmit Belediyespor, ilk maçında sahasında Adana Basketbol’u konuk edecek. Ligde maraton 13 Ekim’de başlayacak.

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ligden çekilmesiyle Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından davet edilerek yeni sezonda bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz İzmit Belediyespor’un fikstürü bu sabah çekilen kuranın ardından belli oldu. İstanbul Ataköy Sheraton Otel’de yapılan fikstür çekimine temsilcimiz adına Kulüp Başkanı Muhammet Öztürk ve menajer Emre Ercanlı katıldı.İLK HAFTA EVİNDEİlk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan İzmit Belediyespor, ligdeki ilk maçını Adana Basketbol ile İzmit’te oynayacak. Temsilcimiz, ikinci hafta ise ülkenin lokomotiflerinden Galatasaray ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. 14 takımın mücadele edeceği lig, 13 Ekim’de başlayacak. Mavi yeşilliler, 9.haftada evinde Beşiktaş, 11.haftada ise son şampiyon Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

ÖZTÜRK: İLK HEDEF LİGDE KALMAK

Maçların yayınlanacağı Tivibu Spor’un canlı yayınına katılan İzmit Belediyespor Başkanı Muhammet Öztürk açıklamalarda bulundu. Süper Lig’de oynayacakları için heyecanlı olduklarını söyleyen Öztürk, İzmit’in geçmişte basketbolda başarılar kazandığını hatırlatarak, ligdeki ilk yıllarında hedeflerinin ligde kalmak olduğunu bu konuda da İzmitli basketbol severlerden destek beklediklerini ve dolu tribünler önünde oynayacaklarına inandıklarını belirtti. Diğer yandan transfer çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyespor’da kısa süre içerisinde transferlerin tamamlanması bekleniyor. Potanın Perileri, yeni sezon çalışmalarına 15 Ağustos Çarşamba günü start verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.