‘Pazarcılar provokatörlük yapıyor’

‘Pazarcılar provokatörlük yapıyor’

Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker pazarların kaldırılmasıyla ilgili olarak eylem yapan pazarcı esnafı için, “10 tane pazarcı orada provokatörlük yapıyor.” dedi.

adnan-kosker-001.jpg

Gebze Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısında oybirliğiyle alınan karar gereği Osman Yılmaz’da kurulan Cuma Pazarı, Yenikent’te kurulan Cumartesi Pazarı, Güzeller Mahallesi’nde kurulan Pazartesi Pazarı ve Gaziler Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı belediyenin Mevlana Mahallesi’ne yaptırdığı sabit pazaryerlerine kaldırılacak. Pazarların kaldırılmasıyla ilgili olarak geçtiğimiz Cuma günü pazarcı esnafı Cuma Pazarı’nda toplanarak Gebze Belediyesi hizmet binası önüne kadar yürüyüş yaptı. Belediye binası önüne gelen pazarcılar Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile görüştükten sonra bir basın açıklaması gerçekleştirdiler.

10 TANE PAZARCI GELMİŞ

Pazarcılarla ilgili olarak eylül ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelmesiyle ilgili olarak Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker şunları söyledi, “Gelen kalabalığa baktık. Aileler gelmiş diyorlar kendi aileleri gelmiş. Vatandaşla birlikte gelmiş 10 tane pazarcı orada provokatörlük yapıyor. Bağırıyor, çağırıyor. Biz medeni insanlarız. Bizim kapımıza kim gelirse görüşürüz. Ama dert o değil. Şimdi broşür dağıtıyorlar. Cuma Pazarı’nda kalalım diye. Bugün büyüyen şehir gündüz 1 milyon nüfusumuz var. Bu şehrin artık sokak aralarında Pazar kaldırmadığını hepimiz biliyoruz. Keşke yer olsa da alalım yapalım.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum