Özel Gebze Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Özel Gebze Koleji’nde mezuniyet coşkusu

2018-2019 eğitim öğretim döneminin bitmesine sayılı günler kala Özel Gebze Eğitim Kurumlarının ortaokul 8. Sınıflar ve lise bölümü 12.sınıfların mezuniyet töreni velilerin ve kurum idarecilerinin katılımıyla coşkuyla ve gururla gerçekleşti.

Özel Gebze Eğitim Kurumlarının spor salonunda yapılan mezuniyet töreni önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Özel Gebze Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Yıldırım gerçekleştirdi. 
KONUŞMA YAPILDI
Yıldırım şunları ifade etti: “ Kıymetli gençler! Atamızın dediği gibi  Türk, Öğün, Çalış, Güven. Geleceğin mimarları, mühendisleri, doktorları, öğretmenleri ve anne babalarısınız. Doğruluktan dürüstlükten ayrılmadan başarılarınızın katlanarak artmasını temenni ediyor ve diliyorum. Yolunuz açık aydınlık olsun.”.
Özel Gebze İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Nevin Aslan ise “ Bu gün umutlarımızı geleceğe uğurluyoruz. Sevgili çocuklarım, kıymetli gençler!  Adımlarınızı engin denizlere atarken gururumuz onurumuz oldunuz. Sizlerin büyüdüğünü, kendinizi geliştirdiğinizi görmek heyecan verici bir yolculuktu. Şimdi bu yolculuğu tamamlıyor başka başka ufuklara yelken açıyorsunuz. ”dedi.
KÜTÜĞE İSİM ÇAKILDI
Program okul birincilerinin geleneksel okul birinciliği kütüğüne isimlerini çakmaları ve bayrak devir teslimi ile devam etti. 
Okul birincilerine plaket takdimini gerçekleştiren Özel Gebze Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Fatma Nur Eyüboğlu öğrencileri kutlayarak başarılar diledi. 
Daha sonra öğrenciler keplerini havaya atarak öğretmenleri ile birlikte mezuniyetlerini kutladılar. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.