Oltulular Derneği’ne gitti

Oltulular Derneği’ne gitti

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Oltulular Derneği’ni ziyaret ederek, “Göreve geldikten Oltulu bir hemşeriniz olan Avukat Çağrı Solak belediye başkan yardımcısı olacaktır.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına son sürat devam eden CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk yöre derneklerini ziyaret etmeye devam ediyor. CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, önceki gün Darıca Oltulular Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette ilk olarak dernek başkanı İsrafil Kamacı bir selamla konuşması yaptı.  Yakup ise yaptığı konuşmada, “ Darıca’da yaşayan 200 bin insanımızı kucaklayacak bir anlayışla yola çıkarak meclis üyesi adaylarımızı da ona göre belirledik. Meclis listemizi hazırlarken başta Darıca’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın temsil edilmesi için özen gösterdik. Siz değerli Oltulu hemşerilerimizin destekleri ile bu seçimleri kazanacağımıza olan inancım tamdır”dedi.

 CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Avukat Çağrı Solak hemşehrilerine hem kendi hem de Törk için Oltululardan destek istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.