Okur, “Üniversite bu eğitim öğretim dönemin yetişmez’

Okur, “Üniversite bu eğitim öğretim dönemin yetişmez’

 AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Üniversitesi’nin çalışmalarının devam ettiğini ancak üniversitenin 2013-2014 eğitim-öğretim dönemine...

 

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Üniversitesi’nin çalışmalarının devam ettiğini ancak üniversitenin 2013-2014 eğitim-öğretim dönemine yetişmeyeceğini söyledi.

MÜTEAHHİT FİRMA İŞİ BIRAKTI

Gebze Kaymakamı Salih Karabulut’a verilen veda yemeğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin yarım kalmasıyla ilgili olarak, “Müteahit firmanın kendisi işi yarıda bıraktı. Yeni bir ihale yapılarak hastanenin bitirilmesi sağlanacak. Hastane inşaatının bitmesi konusunda gerekli çalışmalarımız devam edecektir” dedi. Hızlı treninin gecikmesiyle ilgili olarak ise Vekil Okur, “Gerek başbakanımız gerekse ulaştırma bakanımız konuyla yakından ilgileniliyorlar. Hızlı trenin zamanında bitmesi için gece gündüz çalışılıyor” diye belirtti.

ÜNİVERSİTE BU DÖNEME YETİŞMEZ 

Gebze Üniversitesi konusunda gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade eden Okur, “Gebze üniversitesi bu eğitim öğretim dönemine yetişmez. Ancak üniversitenin eksik olan fakültelerinin tamamlanması için Ankara’da gerekli çalışmalar yapılıyor” dedi. Vekil Okur ayrıca Gebze Mollofenari Köyü’nde eğitim alanı için ayrılan yeri için, “O yerle ilgili olarak valimizle görüşmeler yapıyoruz. Eğitim alanı olarak ayrılan bu yerin uygun olmadığını ve buraya eğitim dışında nasıl değerlendiririz yönünde fikir alışverişi yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.