Okulun çatlaklarını  sıvayla kapatıyorlar!

Okulun çatlaklarını sıvayla kapatıyorlar!

Gebze Sultan Orhan Ortaokulu binasının bazı bölümlerindeki derin çatlaklar ve kolon demirlerinin dışarıya çıkmasını kamuflaj etmek için sıva yapılarak kapatılmaya çalışılıyor. Öğretmen ve veliler tedirgin.

Gebze Sultan Orhan Ortaokulu binasında ortaya çıkan korkutucu hasar ve çatlaklar binanın güvenilir olmadığını gözler önüne serdi.
Okul binasının bazı bölümlerinde yer yer görülen derin çatlaklar ve kolon demirlerinin dışarıya çıkmasını kamuflaj etmek için sıva yapılarak kapatılmaya çalışılıyor.
Alınan bilgiye göre, okul öğretmenleri oldukça eski olan binanın sağlamlığı konusunda endişelerini Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürüne bildirdi. Önceki ki gün okula giden Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürüne Şener Doğan’ın öğretmenlerin kaygılarını dikkate almadığı ileri sürüldü.
Okulun çatlak olan dış yüzeyinde ve kolonlarındaki çatlaklar ise sıva yapılarak kapatılmaya çalışılıyor.

VELİLER TEDİRGİN
Öğrenci velileri ise Gebze Sultan Orhan Ortaokulu binasının depreme dayanıklı olmadığını belirterek, ‘’Okulun hali ortada. Bir sarsıntıda binanın çökmeyeceğini kimse garanti edemez. Milli Eğitim Müdürü okulun halini görmesine karşın dikkate almıyor. Çatlak bölümler sıva yapılarak kapatılmaya çalışılıyor. İl Milli Eğitim Müdürünün okulun durumunu yakından görmesini istiyoruz’’dediler.

HABER MERKEZİ

.jpg
catlak-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.