Oğuzhan Keleş’in yönetimi belli oldu

Oğuzhan Keleş’in yönetimi belli oldu

Kocaeli Müteahitler Birliği Genel Kurulu’na tek aday olarak katılan mevcut Başkan Oğuzhan Keleş, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kocaeli Müteaahitler Birliği 4. Olağan Genel Kurulu Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) gerçekleştirildi. 120 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu Genel Kurul’da oyların büyük çoğunluğunu alan Keleş, yeniden başkan seçildi. Genel Kurul’da 13 kişilik yönetim kurulu belirlendi.

Protokolün akın ettiği Genel Kurul’a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP Milletvekili Veysal Tipioğlu, CHP Milletvekili Muhip Kanko, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, İzmit Belediyesi’nin AK Parti ve İYİ Parti adayları Muharrem Tutuş ve Mehmet Kamil Şirin, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı (İMO) Ali Akgün, siyasi partilerin il ve ilçe teşkilat başkanları katıldı. Müteahhitlik sektöründe yaşanan sorunların sunum eşliğinde izletildiği Genel Kurul’da Başkan Keleş, kentsel dönüşümün önemine değindi.


‘DEPREMLERDE 130 BİN CANIMIZI YİTİRDİK’

Programda Kocaeli’ye kentsel dönüşüm yapılmasıyla ilgili açıklamalardan bulunan mevcut Başkan Keleş, “Ülkemizde ilk defa ev sahibi olmayı bekleyen 5 milyon vatandaşımız bulunuyor. Son yüzyılda meydana gelen depremlerde 130 binden fazla canımızı yitirdik. Yıkım ve can kayıplarının tek suçlusunun müteahhitler olmadığı gerçektir. 6 Şubat depremleri zemin ve yapıdan kaynaklanan nedenler


‘ARA ELEMAN SORUNU YAŞIYORUZ’

Sektörde ara eleman sorunu yaşadıklarını söyleyerek personel yetiştirilmesi için odalara çağrıda bulunan Keleş, “Son dönemde sektörümüzde yaşanan en önemli sorunlardan biri de ara eleman sorunudur. Meslek okullarının yaygınlaştırılarak ara eleman sorununun çözümüne yardımcı olunmalıdır.Yeni yapılacak olan yapılarda konut sorunu yaşamamak için şehrimizi depreme hazırlamak için bir platform oluşturalım. Şehrimizi depreme hazırlamak için hep birlikte gayret gösterelim” diyerek sözlerini tamamladı.

YÖNETİM KURULU ASİL
Oğuzhan Keleş
Abdullah Üstübi
Cem Karaduman
Cengizhan Cin
Emre Çakar
Fatih Altay
Ferhat Ergün
İlhan Akkurt
İsmail Kova
Mert Pekdemir
Nurali Paşaoğlu
Ulaş Erenkaya
Yakup Kadri Ekşi

DENETİM KURULU ASİL
Mikail Kayacı
Cumali Yalçınkaya
Selim Aşar

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ASİL

Tahir Metin Alan
Zekai İren
Faruk Mamik
Recep Öztürk
Mehmet Olhan
Muhammet Cihat Demirtaş
Kadir Zortaş
Muammer Çelik
Abdurrahman Çuhadar
Oğuz Şerefalioğlu
Hasan Tahsin Karaosmanoğlu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.