Öğüt, “Aday örgüte güç katmalı”

Öğüt, “Aday örgüte güç katmalı”

  CHP Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Darıca ilçe yöneticileri ve partilileri ile bir toplantı yaptı.  Öğüt’ün toplantısına, İlçe başkanı...

 

 

CHP Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Darıca ilçe yöneticileri ve partilileri ile bir toplantı yaptı.  Öğüt’ün toplantısına, İlçe başkanı Selman Kösali, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, İlçe gençlik Kolları Başkanı Hakan Altıparmak, Belediye başkan aday adayları Cengiz Hamşioğlu ve Yakup Törk, eski belde başkanları Baykal Kaya ve Salim Durulmuş ile çok sayıda partili katıldı. 

 

HAYAL KIRIKLIĞI YARATMA HAKKIMIZ YOK

 

Öğüt, “CHP, herkesten büyüktür. Örgütte herkesten büyüktür. Halk ise, daha da büyüktür. Bu nedenle, kendimi bir kurtarıcı olarak sunmak gibi bir yanlışa asla düşmem.  Herkes AKP’den kurtulmak istiyor. Bu isteğin bir ürünü olarak partililerimizin yoğun bir isteği var. Ensar Öğüt’le AKP’nin iktidarına son verilebilir diye düşünüyor. Bana ihtiyaç duyuluyor. Ancak, bu büyük özlemi hiç kimsenin hayal kırıklığına uğratmaya hakkı yok. Bu nedenle, hep parti örgütlerime hem de halka soruyor, izliyor ve test ediyorum. Ben kendime inanıyorum. Ancak, örgütlerin ve halkında buna inanması lazım. Yoksa aday adaylığımızı ilan etmek zor bir iş değil” dedi.

 

PARTİYE YENİ OY TAŞIMAK ZORUNDAYIZ

 

Kocaeli’de seçimlerin mutlaka alınması gerektiğini, ama kendisinin mutlaka aday olması gerekmediğini vurgulayan Öğüt, “CHP’ye fazla oy taşımak önemlidir. Bu aday kimdir? İşte benim çalışmalarım öncelikle bu amaca yöneliktir.”diye konuştu. Öğüt, partisi tarafından kamuoyu yoklamaları yapılacağını, bu yoklamalarda halk kendisini işaret ederse, parti örgütleri ve Genel Başkan da görev verirse, çalışmalarını daha üst boyuta taşıyacağını söyledi. Öğüt, “kampanya için ben her türlü hazırlığımı yapmış durumdayım. Başka arkadaşım olursa o zamanda destek çalışmalarına katılacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.