Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda zorlanma,...

 

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda zorlanma, gerginlik, stres, mücadele dönemi sona eriyor. Bu önümüzdeki 7 hafta boyunca mücadele alanınız krediler, ödemeler, burslar, primler, nafaka, miras, ortaklaşa kazançlarla ilgili konulara kayıyor.

Giderleriniz bu süreçte daha da artabilir. Mars ile evinizde, yaşadığınız yerde, ailenizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. Finansal anlamda ailenizden destekler alabilirsiniz.Kredi için araştırmalar yapabilirsiniz. Bu hafta Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca, başkalarına ait maddi kaynaklar, krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.