Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Haziran tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Sağlıkla ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Haziran tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Sağlıkla ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceğinize işaret ediyor. Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişilerden güzel destekler alabileceksiniz.

Bu süreç içinde yeni iş teklifleri, projeler sık sık gündeme gelebilir. İş görüşmelerine gidebilirsiniz. Günlük, size normalde angarya gibi görülen işlerin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Hatta bunlardan keyif bile alabilirsiniz. Keza spora ve diyete başlamak için de ideal zamanlar sizler için. Kişisel bakımınıza, kişisel gelişiminize daha özen gösterebilirsiniz. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Kredi çekmek için bankaları araştırabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer gelirleri nasıl arttırabileceğinize dair fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yaşamın elle tutulmayan, soyut, spiritüel, ruhsal alanları ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Bu hafta son olarak burcunuzda bir Dolunay meydana gelecek. Hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Bu Dolunay aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak. Dolunay hafiften sert etkiler aldığı için kendinizi huzursuz, gergin, agresif hissedebilirsiniz.

Ay/ Mars etkileşimi ile ailenizde veya yuvanızda kontrol dışı, duygusal stres yaratabilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Daha çok özgürleşmek, kuralları yıkmak, duygusal olarak asilik yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde biraz isyankar ve düşüncesizce çıkışlar, tavırlar sizi zor duruma sokabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.