Odine Solutions Halka Arzı: Ne Kadar Yatırım Yapmalı? 1 Lotun Fiyatı Nedir?

Odine Solutions Halka Arzı: Ne Kadar Yatırım Yapmalı? 1 Lotun Fiyatı Nedir?

Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi AŞ, halka arz sürecine giriyor. Yatırımcıların dikkatle takip ettiği bu süreçte, 13 - 15 Mart tarihleri arasında talep toplama işlemi gerçekleştirilecek. Hisse başı fiyatın 30 TL olarak belirlendiği halka arzda, yatırımcıların kaç lot alabileceği ve 1 lotun maliyeti en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Odine Halka Arzında 1 Lot Ne Kadar? Odine Solutions'ın hisse başına belirlediği 30 TL fiyat üzerinden, talep toplama döneminde katılım sayısına göre verilecek lot miktarları ve bir lotun maliyeti şu şekilde belirlenmiştir:

2 milyon katılımcı olması durumunda, yatırımcı başına 14 lot, toplamda 420 TL.
2.5 milyon katılımcı olması durumunda, yatırımcı başına 11 lot, toplamda 330 TL.
3 milyon katılımcı olması durumunda, yatırımcı başına 9 lot, toplamda 270 TL.
3.5 milyon katılımcı olması durumunda, yatırımcı başına 8 lot, toplamda 240 TL.
4 milyon katılımcı olması durumunda, yatırımcı başına 7 lot, toplamda 210 TL.
Odine Halka Arz Detayları Odine Solutions'ın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmıştır. Hisselerin tamamının satılmasıyla şirketin halka açıklık oranının %40'a ulaşması ve halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1.33 milyar TL (42 milyon dolar) olması bekleniyor.

Yatırımcılar İçin Fırsat Odine Solutions'ın halka arzı, yatırımcılara yeni bir yatırım fırsatı sunuyor. Talep toplama işlemleri 13 - 15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan halka arz, hisse başına 30 TL fiyatla yatırımcıların karşısına çıkıyor. Bu süreçte, katılım sayısına bağlı olarak değişken lot miktarları, yatırımcıların ne kadarlık bir yatırım yapacaklarını planlamaları için önemli bir gösterge olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.