Ocakta tiridine banacaklar  İlk davet Doktor Öztermeli’ye

Ocakta tiridine banacaklar İlk davet Doktor Öztermeli’ye

Gebze Samsunlular Derneği’nin geleneksel tirit etkinliği ocak ayında tekrarlanacak. Kaz ile bulgurun karışımıyla tiridine banılacak etkinliğin ilk daveti Gebze Fatih’te devlette, Samsunlu Doktor Ahmet Öztermeli’ye yapıldı

Gebze’nin en köklü hemşeri derneği;

1976’da kurulan;

Kuruluşundan bugüne bir darbe, bir postmodern darbe, bir darbe girişimine tanık olan ancak varlığını kesintisiz sürdüren; günümüzde yoluna Şakir Töngel başkanlığında devam eden Gebze Samsunlular Derneği; Samsun yöresine has özellikleri Gebzeliler’e tanıtmayı, geleneksel tirit etkinliği ile sürdürecek.

2018’DEN BU YANA FATİH DEVLET’TE

2024 yılının ocak ayı içinde, büyük ihtimalle Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğin ilk daveti Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde 2018 yılından bugüne görevde olan, çok sayıda başarılı ameliyata imza atan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Operatör Doktor Ahmet Öztermeli’ye yaptı. Öztermeli; bu yılın ocak ayında, görevi esnasındaki iş kazasında ağır bir kırık vakası yaşayan arkadaşımız Aktan Uslu’yu da başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşturmuştu.

KUTLADILAR

dsc-0345.jpg

Soldan sağa; Canan Şen, Cevat Töngel, Necmi Baştaş, Ahmet Öztermeli, Elif Yıldırım, Zeliha Civelek

Gebze Samsunlular Derneği Başkanvekili ve Kadın Kolları Başkanı Zeliha Civelek, başkan yardımcıları Necmi Baştaş ve Cevat Töngel ile Civelek’in kardeşi, dernek üyesi Elif Yıldırım’dan oluşan heyet

dsc-0343-001.jpg

Öztermeli’yi bir buket çiçekle ziyaret edip bugüne kadarki başarılarından ötürü kutladı. Operatör Doktor Ahmet Öztermeli konuklarını bölüm asistanı Canan Şen ile birlikte ağırladı, hemşerilerinin ziyaretinden çok memnun kalan Öztermeli konuklarıyla kısa süreli bir sohbet etti.

GELENEKSEL TİRİTE DAVET

Zeliha Civelek ve beraberindekiler Gebze’de görev yapmakla birlikte ilçe hakkında fazla bilgisi olmayan Öztermeli’yi ilçedeki Samsunlular ve derneğin faaliyetleri üzerine bilgilendirdi. Ocak ayındaki geleneksel tirit etkinliğine davet etti. Öztermeli konuklarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür edip derneğin etkinliklerine, programı ve iş temposu elverdiği sürece katılmak istediğini söyledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum