Nusretiye ikinci maçında galip

Nusretiye ikinci maçında galip

Kartepe Futbol Turnuvası’nda takımlar ikinci maçlarına çıkıyor. Turnuvada ilk maçını kaybeden, genç oyuncularla sahaya çıkan Nusretiyespor, bu kez Uzunçiftlikspor’u 3-1 yendi. Acısuspor ile Eşmespor arasında oynanan maçta da galip gelen olmadı.

Yıllardır geleneksel olarak yapılan Kartepe Futbol Turnuvası’nda takımlar kendi beldeleri ve köylerinin gençleri ile mücadele ediyor. Dostluğun ön planda olduğu turnuvada önceki akşam da iki maç vardı. İlk maçını kazanan Köseköy Ateşspor, 1.Küme’de yer alan kadrosu ile turnuvanın da favorileri arasında gösteriliyor, Suadiyespor karşısında da 7-1 galip geldi. Suadiyespor, ilk maçında berabere kalmıştı.

ARSLANBEY TEK GOLLE KAZANDI

Önceki akşam Arslanbey Stadı’nda oynanan bir diğer maçta da Arslanbey Belediyespor ile Karatepespor takımları karşılaştı. Çok büyük çekişmeye sahne olan maçı Arslanbey Belediyespor 1-0 kazandı. Turnuvada heyecan bugün Acısu, yarında Arslaenbey’de oynanacak maçlara devam edecek. Acısu Stadı’nda 18.30’da başlayacak maçta Avluburun ile Eşmespor kozlarını paylaşacak. Bu maçtan hemen sonra da Uzunçiftlikspor-Acısuspor mücadelesi izlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.