MUTLUKENTSPOR’UN AYAK SESLERİ

MUTLUKENTSPOR’UN AYAK SESLERİ

Galatasaray Gebze  Futbol Okulu’nun proje takımı Mutlukentspor  küçük yaş gruplarıyla göz kamaştırıyor.

U-11 L grubunda Trakyaspor’la amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren Özgür Çankaya’nın öğrencileri; U11 L grubunda oynadığı 11 maçın tamamını kazanan, rakip kalelere 54 gol atıp kalesinde gol dahi görmeyen Trakyaspor’u 1-0 mağlup ederek puanları eşitledi(33)...
Rakibinin yenilmezlik ve gol yememe serisine de son veren Mutlukentspor mücadele ettiği gruplarda zirvede söz sahibi olan bir takım konumuna geldi. 
‘SONUCA DEĞİL GELİŞİME ODAKLIYIZ’
Bölgenin en iyi futbol oynayan ve bunu da sonuca yansıtan Trakyaspor karşısında akıllı bir oyun ortaya koyan  Mutlukentspor rakibinin yenilmezlik armasını sökmüş oldu. Güçlü rakibini iyi analiz eden ve maç boyunca neredeyse hatasız bir oyun ortaya koyan Mutlukentspor ilk maçta 2-0 kaybettiği maçı rövanşta 1-0 kazanırken nizami bir golü de sayılmamasına rağmen itiraz etmemeleri iyi bir ahlak eğitimi de aldıklarını gösterdi. 
Maçla ilgili açıklamalar da bulunan Mutlukentspor Başkanı Murat Öztürk şu ifadelere yer verdi; 
‘Çocukların gelişimini ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz çocuklarımızı Galatasaray’a kazandırmak. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürecek. Doğru işler yapınca sonuç kendiliğinden geliyor. Başarılarımızda en büyük pay Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür Çankaya’ya ve sahada mücadele eden sporcu evlatlarımıza aittir. Biz de yönetim olarak onlara rahat çalışma ortamı sağlamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
AVERAJLA ŞAMPİYON TRAKYASPOR 
Ligin son haftasını Dilovası Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle  maç yapmadan geçirecek olan Trakyaspor 12.hafta maçında Çayırova Gençlerbirliği’ni zorda olsa 1-0 mağlup ederek averajla şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.