Mustafa Çulcu Gebze’de hakemlerle buluştu

Mustafa Çulcu Gebze’de hakemlerle buluştu

Merkez Hakem Kurulu Başkan vekili Mustafa Çulcu, İlimiz hakemleriyle Gebze’de buluştu. Hakemler oynadıkları maç sonrası birlikte yemek yedi

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Mustafa Çulcu, ilimiz hakemleriyle bir araya geldi. Gebze Alaattin Kurt Stadı’nda 150 Kocaeli bölgesi hakemleri ile bir araya gelen Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Mustafa Çulcu’ya genç hakemler büyük ilgi gösterdiler. Mustafa Çulcu yaptığı kısa konuşmada ,” Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu akşam  bir kıvılcımdı, bir halı saha maçı dedik ve buraya kadar geldik. Bu kıvılcımın nasıl alev yumağına, nasıl ateşe dönüştüğünü görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir söz hepimizi buraya topladı. Muhteşem bir şey. Demek ki bu birliktelik neler yapılabileceğini gösteriyor. Size söyleyeceğim bir kelime  var. Yine, yeniden, kaldığımız yerden devam “ şeklinde konuştu.

MAÇ OYNADILAR

KASKF Başkanı Murat Aydın, İl Hakem Kurulu Başkanı Orhan Günen ve yönetimi , Kocaeli Hakem ve  Gözlemciler Kurulu Başkanı Özhan Kurt katılım sağladı. Merkez Hakem Kurulu Başkan vekili Mustafa Çulcu’ya Kocaeli il Hakem Kurulu Gözlemci Atama Sorumlusu ve Gebze Hakem Sorumlusu Daimi Taşkın bir çiçek takdim etti. Kocaeli Bölgesi Hakemleri “ Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Çulcu Hocamıza görevinde başarılar dileriz “  yazılı bir pankartla sahaya çıktı. İlayda Çetiner, Simge Ateş ve Bengünür Kırbaş idaresinde oynanan çift kale maç 1-1 sona erdi. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu çift kale maçta orta sahada görev yaparken attığı pas ile de takımına bir penaltı kazandırdı. Maç sonrası hakemler birlikte yemek yedi ve keyifli dakikalar yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.