Murat Koca İYİ’nin teklifini geri çevirdi

Murat Koca İYİ’nin teklifini geri çevirdi

İYİ Parti Çayırova’da belediye başkan adayı İlhami Bayrak’ın adaylık teklifi götürdüğü İnönü ve Emek Mahalleleri Derneği Başkanı Murat Koca dernek yönetimi kararıyla, adaylık teklifini geri çevirdi.

31 Mart yerel seçimlerinde 19 Şubat, partilerin gerek belediye başkan adaylığı gerekse meclis üyesi adaylıkları için listeleri vereceği son gün. Partilerin gerek ilçe örgüt ve teşkilatları, gerekse belediye başkan adayları, belediye meclis üyeliği için toplumun öne çıkan kesimlerine adaylık teklifi götürürken bir süre önce İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı İlhami Bayrak da İnönü ve Emek Mahalleleri Derneği Başkanı Murat Koca’ya teklifte bulunmuştu. Koca teklifi değerlendirmeye aldı.

DERNEK SİYASETLE ANILMALALI

İlhami Bayrak önceki gün derneği ziyaret ederken Koca kendisine tekliften ötürü teşekkür edip dernek yönetiminin aldığı karar gereği teklifi değerlendirmeyeceklerini söyledi. Koca, “Dernek yönetimi olarak hiçbir şekilde siyasetle anılmamak için, adaylığımın yanlış anlamalara yol açacağından sebep böyle uygun görüldü. İlhami Bayrak’ın gönüllerimizde ayrı bir yeri var. Kendisine belediye başkan adaylığı için girdiği yarışta başarılar diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.