‘’Muhtarlarımız her şeyimiz”

 ‘’Muhtarlarımız her şeyimiz”

19 Ekim “Muhtarlar Günü”  nedeniyle Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve beraberindeki muhtarlar, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizin en uzak köşeye uzanması için elimiz, gözümüz ve kulağımız olan değerli muhtarlarımızın Muhtarlar gününü kutluyorum” dedi.

EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZDIR

Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Muhtarlık demokrasinin en merkezi ve uç noktasıdır. Muhtarlarımız, halkımızın sorunlarını yakından takip eden çalışma arkadaşlarımızdır. Bütün muhtarlarımız elimiz, kolumuz ve gözümüz olarak görüyoruz. Her konuda muhtarlarımıza destek veriyor, işbirliği içinde çalışıyoruz. 19 Ekim Muhtarlar günü vesilesiyle muhtarlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ise, “Cumhurbaşkanımıza bu günü bize hediye ettikleri içinde çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza da bize verdiği her türlü destekler için de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.