Mini mini birler öğretmensiz  kal(ma)dı: Çiğdem yarın görevde!

Mini mini birler öğretmensiz kal(ma)dı: Çiğdem yarın görevde!

Gaziler Mahallesi’nde 1E sınıf öğretmeni K.T hastalanıp rapor aldı. Yerine ücretli öğretmen atandı. K.T yine döndü ama hastalığı nüksetti. Veliler, “Öğretmensiz kaldık” derken Şener Doğan, “Yarın Çiğdem Yılmaz görevde” dedi

ulkem-ilkokulu.jpg

 

Gebze’nin Gaziler Mahallesi’nde, 1E sınıfının öğretmen kaosu, kısa sürede çözüme kavuşuyor. Edinilen bilgiye göre 1E sınıfının öğretmeni K.T yeni eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından bir süre sonra rahatsızlandı, rapor aldı. Yerine ücretli öğretmen tayin edildi. K.T rapor süresi dolup görevine dönünce, yerine bakan öğretmen Şanlıurfa’ya gönderildi ancak K.T'nin hastalığı kısa süre içinde yine nüksetti, yine rapor aldı.

 

 

Aralarında öğrenci Irmak Su Karakaya’nın babası Emin Karakaya’nın da bulunduğu öğrenci velileri,

 

 

 

Çocuğumuz öğretmensiz kaldı” diyerek Okul Müdürü İlyas Efendi ve müdür yardımcıları ile görüştü.  

 

egitim-1-004.jpg

Emin Karakaya’nın aktardığına göre Müdür İlyas Efendi, “Milli Eğitim’e bildirdim. Benim yapacak bir şeyim yok” dedi. Emin Karakaya gazetemize verdiği demeçte kaygılarını, “Çocuklarımız şubat ayındaki tatile kadar öğretmensiz kaldı. Sonrasında da ne olacağı belli değil. Onlar henüz birinci sınıf öğrencisi” dedi.

 

sener-dogan-002.jpg

Gelişme üzerine okulu aradık ancak telefona yanıt veren olmadı. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ise gazetemize verdiği demeçte, “Ülkem İlkokulu öğrencilerinin öğretmensiz kalması söz konusu olamaz. Çiğdem Yılmaz adlı öğretmenimiz yarından (03 Ocak 2023 Salı) itibaren sınıfta, göreve olacak” dedi. Öte yandan Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Çiğdem Yılmaz öğretmenin de, ücretli öğretmen olarak çalıştırılacağı bilgi edinildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.