Mimarlar iftarını yaşlılar ile paylaştı

Mimarlar iftarını yaşlılar ile paylaştı

TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’nin iftar yemeğinde Gebze Huzurevi sakinleri de ağırlandı.

Başkan Nilay Dinçer Çelikel, “Bu akşamki birlikteliğimizin önem arz eden kısmı Gebze Huzurevi’nde bulunan büyüklerimizle birlikte iftar yapmamızdır”.

Nilay Dinçer Çelikel başkanlığındaki TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği’nin iftar yemeği, nesilleri buluşturdu. İftarda Gebze Huzurevi sakinleri de ağırlanırken Başkan Çelikel, “Bu akşamki birlikteliğimizin önem arz eden kısmı bizlere örfümüzü, adetimizi, geleneğimizi aktaran Gebze Huzurevi’nde bulunan büyüklerimizle birlikte iftar yapmamızdır” diye konuştu.
SİZLERLE GÜÇ KAZANIYOR 
Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Nilay Dinçer Çelikel konuşmasında tüm konuklara katılımlarından ötürü teşekkür ettikten sonra, “Mesleğimiz ve içinde bulunduğumuz sektör açısından zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte, Ramazan ayı vesilesiyle bizlerin bir araya gelmesine sebep olan, yine bu birlikteliğin düzenlenmesinde sorumluluk üstlenen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Odamız sizlerin varlığı ile güç ve anlam kazanıyor” dedi.
Ramazan ayında insanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve gönül birliğinin perçinlenmesi ile birlikte birlik ve beraberliğin güçlendiğine dikkat çeken Çelikel, “Bu akşamki birlikteliğimizin önem arz eden kısmı bizlere örfümüzü, adetimizi, geleneğimizi aktaran Gebze Huzurevi’nde bulunan büyüklerimizle birlikte iftar yapmamızdır” diye konuştu.
Aynı güne denk gelen, İstanbul’un fethinin 566’ncı yıldönümünü kutlayan Çelikel, yine önceki gün toprağa verilen temsilcilik üyesi Sevgi Gümüş Kaçan’ın babasına aralarından ayrılan tüm meslektaşlarını saygı ve rahmetle andıklarını söyledi. Tüm katılımcıların Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutlayarak konuşmasını tamamladı.
KATILANLAN
Gebze Yeniçarşı’daki Gusso Premium Cafe Restaurant’ta düzenlenen iftar programına Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Burkut, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz, Dilovası Belediyesi eski Başkanı Ali Toltar, Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Sinan Yücel, Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz ile birlikte Gebze Huzurevi’nin sakinleri, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda üye katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.