MHP’den vefa plaketleri

MHP’den vefa plaketleri

 MHP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Davaya Adanmış Bir Ömür’ programında çok sayıda ülkücüye vefa plaketi veridi. Gebze Ülkü...

 

MHP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Davaya Adanmış Bir Ömür’ programında çok sayıda ülkücüye vefa plaketi veridi. Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar da bir süredir rahatsız olan ve babası Dursun Ali Şakar’a plaketini verince duygulu anlar yaşandı.

Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir, MHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, Gebze ilçe kadın kolları başkanı Hatice Uludağ, Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban, Dilovası ilçe başkanı Cihan Sevinç, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, MHP il ve ilçe yöneticileri, MHP Gebze Bölge Başkanları, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Bölge Başkanları birer konuşma yaparak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ise; “Kökleri tarihin derinliklerinde olan öz ve bu millete ait bir harekettir. Kutlu bir davanın temsilcileriyiz. 15 Temmuz’da FETÖ’nün yapmak istediği darbe girişimi genel başkanımız buna karşı durarak MHP olarak buna asla kabul etmediğini belirterek tarihi akışını değiştirmiştir. MHP’yi yolundan alıkoymak isteyen kafalar her zaman olacaktır.” Dedi.

 MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü de, “MHP’nin 15 Temmuz itibariyle Türkiye Cumhuriyeti’ni sırtladığı ve güneş gibi doğan bir liderimiz var. Bugün liderimiz yapması gerekeni yaptı. Seçime daha 1,5 yıl olmasına rağmen sandık ve okul sorumlularımızı tamamladık. Kürsüye çıkıp teşkilat arkadaşlarına derdini anlatan sizler sokakta MHP’ye oy istersiniz. 11 ilçede de aynı istişare toplantısı olacak. Önce il teşkilatı olarak bizler okul ve sandık görevlilerini arayacağız.” Dedi. Program sonunda ayrıca çok sayıda eski isme MHP’ye katkıları için plaket verildi.

 

ŞAKAR ÇOK DUYGULANDI

 

Programda en büyük ilgiyi ise bir süredir rahatsızlık yaşayan MHP eski ilçe sekreteri Dursun Ali Şakar’a plaket verilmesi oldu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Dursun Ali Şakar’a plaketini Şakar’ın oğlu ve aynı Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ile birlikte verdi. Rahatsızlığı yüzünden konuşmakta güçlük çeken Dursun Ali Şakar’ın plaketini alırken oldukça duygulandığı gözlendi. Bir süredir hastanede ve evde tedavi gören Dursun Ali Şakar, dışarı çıktığı ilk gün olan geçtiğimiz günlerde MHP Gebze ilçe teşkilatını ziyaret etmişti. MHP’nin Gebze’deki önemli isimlerinden olan Şakar’a programda çok sayıda partilinin de geçmiş olsun dileklerini ilettiği gözlendi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.