Mezun Gençler Köşker’e Konuk Oldu

Mezun Gençler Köşker’e Konuk Oldu

Gebze Belediyesi tarafından bu yıl mezun olan lise son sınıf öğrencileri için iftar programı düzenlendi. Macera Aksiyon Parkında düzenlenen iftar programına bu yıl liseden mezun olan ve üniversite sınavına girecek gençler ağırlandı.

Liselileri bir araya getiren iftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Elifnur Yılmaz, Hayrettin Deniz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Belediye Başkan Yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, öğretmenler ve lise son sınıfı öğrenciler katıldı.

TEKNE TURU YAPTILAR

İftar programı öncesi öğrenciler protokol üyeleri ile birlikte tekne turu gerçekleştirdi. Eskihisar’dan hareket eden tekne ile gençler Osman Gazi Köprüsü turu gerçekleştirdi. Eskihisar’ın eşsiz güzelliği eşliğinde tekne turu yapan gençler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

DAĞ KIZAĞI KEYFİ

Tekne turunun ardından gençler Eskihisar’da bulunan Macera ve aksiyon Parkı’na geçti. Burada dağ kızağını test etme şansı bulan gençler Macera ve Aksiyon Parkı’nı oldukça beğendi. Parkı gezen gençler daha sonra iftar programının gerçekleşeceği alana geçti.

d86f0292_1024x683.jpgb00i9234_1024x683.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.