Merttürk Kocaman'ı Ti'ye aldı

Merttürk Kocaman'ı Ti'ye aldı

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Kartepe Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Kocaman'ın seçim beyannamesinde yer alan Devlet Hastanesi görselinin ABD'de bir hastanenin fotoğrafı ile birebir aynı olmasını Ti'ye aldı.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları proje lansmanlarını gerçekleştiriyor. Kartepe Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Kocaman da 3 Mart'ta seçim beyannamesi ve meclis üyesi aday tanıtım lansmanını gerçekl eştirdi. Kocaman'ın seçim beyannamesinde yer alan Devlet Hastanesi görselinin ABD'de bir hastanenin fotoğrafı ile birebir aynı olması, CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk tarafından Ti'ye alındı.

MERTTÜRK, "GELDİĞİMİZ SON NOKTA CALİFORNİA’LIYIZ"
Kocaman'ın seçim beyannamesinde yer alan ve vizyon projeleri arasında bulunan Devlet Hastanesi görselinin bile okyanus ötesinden kopyala yapıştır yapılmasını sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Ti'ye alan CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Kartepeliyim, Kartepelisin, Kartepeliyiz’den sonra geldiğimiz son nokta California’lıyız, Welcome to the hospital California."

nlyyy.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.