Mektebim Koleji Gebze Kampüsünde ilk gün heyecanı

Mektebim Koleji Gebze Kampüsünde ilk gün heyecanı

Mektebim Gebze Kampüsü yeni eğitim öğretim dönemine büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı.

2012 yılında Dershane olarak eğitim hayatına Merhaba diyen, temel lise sürecini yaşayan ve 2017'de Köşklüçeşme'de 5 okul türü ile Gebze'nin en büyük kampüsünü kuran Yeni Umut Okulları yeni eğitim öğretim döneminde Mektebim Koleji ile yaptığı güç birliği aracılığıyla yerelde ortaya koyduğu başarılarını ulusal alanda da ortaya çıkarmak istemiştir. Bu sebeple 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Mektebim Koleji Gebze Kampüsü adıyla hedeflerine doğru yürüyecektir.

11 Eylül Pazartesi sabahı ilk zil çalmadan önce okul bahçesinde düzenlenen törende öğrencilerin çoşkulu bekleyişlerine çok sayıda veli de eşlik etti.
Tören alanında hazır bulunan tüm öğretmenler büyük bir ilgi ve özveriyle öğrencilerini kucaklarken okul idarecileri ve yönetiminin de heyecan ve gururu gözlerinden okunabiliyordu.
Açılış konuşmalarını yapan okul müdireleri Zehra Ceylan ve Gülcan Yaşar'ın ardından 8.sınıf öğrencisi Gül Eda Kaya'nın tüm arkadaşları adına yaptığı konuşması büyük alkış aldı.3-1.jpg

ÇOCUKLARIMIZI AYDINLIK BİR GELECEĞİ TAŞIMAK
Mustafa Kemal Atatürk 'ün izinde ve O' nun gösterdiği hedeflere doğru ilerleyen aydınlık gençler yetiştirmenin sorumluluğunu taşıdıklarının altını çizen okul müdirelerinin ardından söz alan Mektebim Koleji Gebze Kampüsü kurucusu İsmail Yaşar ise şu ifadelere yer verdi :
"Mektebim Koleji Gebze Kampüsünün, Yeni Umut günlüklerinden bu yana bilimsel eğitim anlayışı, Kariyer planlama yöntemleri, yabancı dil, sanat ve spora verdiği önemin bir yansıması olarak Gebze yerelinde marka haline gelmiş olan kurumumuz bugün görüyoruz ki önüne koyduğu hedeflere ulaşmakta hiçbir zaman sekteye uğramamıştır. Velilerimizin bizlere emanet ettiği çocuklarımızı aydınlık bir geleceği taşımakta bir adım bile geriye gitmemiştir.
Başta Gebze olmak üzere çevre ilçelerin en çok tercih edilen Okulu olmanın haklı gururunu bizlere yaşatan tüm velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza ve Mektebim Gebze ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. "

HABER MERKEZİ6-1.jpg2-1.jpg​​​​​​​5-1.jpg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.