LÖSEV’in “İyi Şeyler Dükkanı”  Mektebim Koleji Gebze Kampüsünde

LÖSEV’in “İyi Şeyler Dükkanı” Mektebim Koleji Gebze Kampüsünde

Mektebim Koleji Lösemili Çocuklar Haftası’nda (2-8 Kasım) LÖSEV’ e destek için kolları sıvıyor! Tüm kampüslerimizde iyi şeyler için “LSV Dükkan” stantlar açıyor.

Mektebim Koleji Gebze Kampüsü öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte kanserle mücadeleye destek olmak amacıyla, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) için bir mağaza açtı. Bu özel mağaza, lösemi hastalarına ve ailelerine yönelik yardımları artırmayı ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

LÖSEV Mağazası, 2-8 Kasım tarihlerinde Köşklüçeşme Mahallesindeki Gebze Kampüsünde açıldı. Mağazanın açılışında konuşan Gebze Kampüsü Kurucusu İsmail Yaşar, "LÖSEV'e destek olmak ve kanserle mücadeleye bir katkı sağlamak amacıyla bu mağazayı açtık. Amacımız, lösemi hastalarının ve ailelerinin yanında olduğumuzu hissettirmek ve birlikte umut oluşturmak" dedi.

LÖSEV'İN ÖZEL ÜRÜNLERİ VE PROMOSYONLAR

Mağazada, öğrenci ve velilerin bağış yapabilecekleri, LÖSEV'in özel ürünleri ve promosyonlar bulunuyor. Tüm gelirler, lösemi hastalarına yönelik tedavi, eğitim, ve sosyal destek projelerini finanse etmek amacıyla LÖSEV'e bağışlanacak.

LÖSEV Mağazası, sadece bir bağış noktası olmanın ötesinde, aynı zamanda kanserle mücadelede toplumsal bir bilinç oluşturma hedefi taşıyor. Mağazanın ziyaretçilere kanserle mücadele konusunda bilgi verme ve farkındalık oluşturma amacıyla düzenlenecek etkinliklere de ev sahipliği yapması planlanıyor.

“İyi Şeyler Dükkanı” Mesai saatleri içerisinde ziyaret edilebilir. Tüm öğrenci ve velileri, LÖSEV'e destek olmak amacıyla mağazayı ziyaret etmeye ve bu anlamlı mücadeleye katkıda bulunmaya davet ediyoruz. LSV Dükkan’ı ziyaret etmek isteyenler için adresimiz:

Mektebi Koleji Gebze Kampüsü

Köşklü Çeşme Mah. Yeni Bağdat Cad. No: 273 Gebze

Haber merkezi

img-20231103-wa0006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.