Lise öğrencileri skeçleri sahnede canlandırdı

Lise öğrencileri skeçleri sahnede canlandırdı

Çayırova Anadolu Lisesi öğrencileri, “ÇALmalık Hareketler Bunlar Paldır Küldür” adıyla Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şerife Yıldırım rehberliğinde drama derslerinde öğrencilerin hazırladığı skeçler sahnede canlandırıldı.

Çayırova Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri etkinliklerini sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta boyunca “ÇALmalık Hareketler Bunlar Paldır Küldür” adıyla Türk Dili ve

Edebiyatı Öğretmeni Şerife Yıldırım rehberliğinde drama derslerinde öğrencilerin hazırladığı skeçler sahnede canlandırıldı.

Her gün birbirinden farklı sahne performansı sergileyen öğrenciler, öğretmen, veli ve öğrencilerin beğenileriyle alkışlandı. 6-1.jpg

Drama dersi öğretmeni Şerife Yıldırım, ders ve etkinlik hakkında şunları söyledi: “Tek farkları, farklı olmaları!” ve “Onlar gelecek, gelecek onlarındır!” düşünceleriyle yaratıcı düşünebilen, özgüvenli, kendilerini ifade edebilen bir gençlik için drama derslerini eğlenceli kıldık. Öğrencilerimiz sınıf içinde kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri gruplarını oluşturdular ve hiçbir öğrenci grup dışında kalmayacak şekilde bu süreç devam etti. Her bir grup kendi oynayacağı skeci belirledi, oyunlar için dekor ve kostümlerini belirleyerek sorumluluk aldı. ​​​​​​​​​​​​​​4.jpg​​​​​​​

BAŞARIYLA CANLANDIRILDI
Drama dersleri onların kendilerini ifade edebilmeleri ve yeteneklerini keşfedebilmeleri için bir fırsat oldu. Yıl sonu için hazırladıkları “ÇALmalık Hareketler Bunlar Paldır Küldür” skeçleri ise bu hafta boyunca sahnede başarıyla canlandırıldı. Bizlere bu fırsatı tanıyan Müdürümüz Seyhan Karahan’a desteklerinden dolayı, süreç içerisinde oyunlarımızı izlemeye gelen velilerimize ise her zaman yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Okul Müdürü Seyhan Karahan da emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek izlemeye gelen velilerimize teşekkür etti.

TURGAY ÇÖPOĞLU​​​​​​​3.jpg​​​​​​​2-001.jpg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.