KYÖD burs başvuruları başladı

KYÖD burs başvuruları başladı

KYÖD 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 200 öğrenciye burs verecek.

KYÖD 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 100 erkek 100 kız olmak üzere üniversitede eğitim gören 200 öğrenciye 9 ay boyunca aylık 750 TL’lik burs verecek.

Burs başvurusu ile ilgili açıklama yapan KYÖD, "Sevgili Gençler, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda, çağdaş, demokratik, laik gençlerimize bir katkı da KYÖD’ten. Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine 100 kız ve 100 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenciye burs vermeyi hedefliyoruz. 'Sen hedefine ulaş diye, Yanındayız' sloganı ile çıktığımız bu yolda, burs hedefimizi sizlerle gerçekleştireceğiz. Ön koşullar aşağıda yer almaktadır, detaylı bilgi ve başvuru için sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru tarihi : 1 Eylül - 17 Eylül... 2023-2024 eğitim yılında, Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay boyunca ve 19 Mayıs’ta ek 1 burs şeklinde verilecektir. Burs tutarı toplamda 7.500 TL’dir. (Aylık 750 TL)

Kocaeli’de yaşayıp başka şehirdeki bir üniversitede okuyanlar. Kocaeli Üniversitesi’nde ve Gebze Teknik Üniversitesinde okuyan tüm gençler başvuru yapabilir. Yalnızca "lisans" öğrencilerine burs verilecektir.
Burs için başvuran öğrenciler, KYÖD burs komisyonu tarafından belirlenen kriterlere uyarınca burs almaya hak kazanacaklardır. Değerlendirmeler objektif kriterlere göre yapılacak olup, hakkaniyet birinci önceliğimizdir.
Geçtiğimiz yıl burs alan öğrenciler; gelir ve başarı durumları dikkate alınarak yeniden burs almaya hak kazanacak olup, ayrıca başvuru formu doldurmalarına gerek bulunmamaktadır. Kendilerinden belgeleri yazılı olarak talep edilecektir.

Doldurmuş olduğunuz formu imzalayıp istenen belgelerle birlikte [email protected] adresine mail olarak gönderebilir yahut elden teslim edebilirsiniz. Başvurularınız sonrası 3 gün içinde size başvuru teyid maili dönüşü sağlanacaktır. Aksi halde bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Başvuru ve detaylar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. KYÖD Sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmamanızı rica ederiz"

BURS BAŞVURU FORMU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.