KOTO’dan CHP’ye ziyaret

KOTO’dan CHP’ye ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyeleri CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve il yönetimini ziyaret ederek yeni il binasının...

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyeleri CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve il yönetimini ziyaret ederek yeni il binasının hayırlı olmasını diledi. Başkan Bulut bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri 3. Doğu Marmara İdeal Ev Evlilik ve Konut Fuarı’nın davetiyesini elden vererek Başkan ve Yönetimini fuarın açılışına davet etti. Ziyarette CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve İl Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Bozkurt Uslu da yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ülke gündemi, referandum süreci, Kocaeli esnafının sıkıntıları hakkında sohbet edildi.

DAVETİYEYİ ELDEN VERDİ

Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri 3. Doğu Marmara İdeal Ev Evlilik ve Konut Fuarı’nın davetiyesini CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’a elden veren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi bulut, “27 Nisan da yapacağımız açılışta sizleri de aramızda görmek bizi mutlu edecektir “ dedi. Kocaeli Ticaret Odası olarak bu kriz ortamında ticareti canlandırmak adına bir şeyler yapmaya çalıştıklarını dile getiren Bulut, “Uygun şartlarda kredi sağlayacak kurum haline geldik. Çünkü herkes borçlu. Bu ülke hepimizin bir şeyler yapmak lazım “ diye konuştu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “ Sizleri burada ağırlamaktan bizlerde mutlu olduk.  Ayrıca Genel Başkanımızın İzmit’te STK’larla yaptığı toplantıya heyet olarak katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Düzenlenen fuara daha önceki yıllarda da katıldığını dile getiren Sarıbay, “Nazik davetiniz için teşekkür ederiz. Açılışta orada olacağız “ diye konuştu. Kocaeli’nin emeğin başkenti olduğunu belirten Sarıbay, “Kocaeli emeğin başkenti ama burada bile sıkıntı var. Bunun giderilmesi için yatırımın artması lazım” dedi. Önümüzde 1 Mayıs İşçi Bayramı var diyen Sarıbay, “Emeğin başkenti olarak 1 Mayıs’ta valimizle, belediye başkanlarımızla, siyasi partilerle ve STK’larla neden birlikte kutlamayalım. Kocaeli bu şekilde Türkiye’ye örnek olabilir ” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.