Köşker, KAI’yı ziyaret etti

Köşker, KAI’yı ziyaret etti

AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Köşker Kars-Ardahan-Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu geleceğin Gebze’sine dair bilgilendirmede bulundu.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Köşker çalışmalarına bir an olsun ara vermiyor. Yerel seçimler için adaylık sürecinin başladığı günden beri performansıyla takdir kazanan ve seçim sathı mahallinin en çalışkan ismi olan Köşker, Dernek, STK, vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Yılların getirdiği tecrübeyi sahaya başarılı bir şekilde uygulayan Köşker, Gebze’nin önemli STK’larından Kars-Ardahan-Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Dernek Başkanı Metin Baytöre ve yönetimiyle bir araya gelen Köşker, karşılıklı istişarede bulundu. Belediye Başkanlığı dönemindeki çalışkanlığından hiçbir şey kaybetmeyen ve gittiği her yerde sevgiyle karşılanan Köşker, geleceğin Gebze’sine dair bilgilendirmede bulundu.

1-2.jpg

KÜLTÜR MOZAİĞİMİZİN SICAK KANLI İNSANLARI

Ziyarette kendisini ağırlayan Dernek Başkanı Metin Baytöre’nin şahsında tüm üyelere teşekkür eden Adnan Köşker yaptığı açıklamada, “Her projemizde Dernek ve STK’ları çalışmalarımızın içine katarak onların fikirlerine önem verdik. Yeni dönemde de katılımcı demokrasi anlayışıyla projelerimizi hayata geçireceğiz. Kars-Ardahan ve Iğdır illerimiz Gebze’de ciddi bir nüfusu barındırıyor. Serhat illerimiz bizim için farklı bir anlam taşıyor. Onlar soğuk iklimin, sıcak kanlı insanları. Her zaman onlarla iç içe olmaktan büyük mutluluk duydum. Sarıkamışıyla, Ani Kalesiyle, tarihi mirasıyla, ozanları ve yöresel lezzetleriyle Serhat illerimiz adeta kültür mozaiği olan ülkemizin renklerinden birisidir.

DEĞİŞEN VE GELİŞEN GEBZE İÇİN

Bu zamana kadar bizi yalnız bırakmayan hemşerilerimiz, inanıyorum ki bundan sonraki süreçte de desteğini esirgemeyecektir. Biz sahaya yeni çıkmadık, 20 yıldır aktif siyasetin içerisindeyiz. Sahaya biz bugün çıkmadık… AK Partimizin kuruluşunda da sahadaydık, Belediye Başkanlığı yaparken de. Görev süremiz sona erdiği zaman bile Gebze’den bir an olsun kopmadık. Her zaman sahada halkımızın yanında olduk, şimdi de onları dinleyerek yeni dönemde beklenti ve taleplerini alıyoruz. Değişen Gebze’yi nasıl ki beraber inşa ettiysek, Gelişen Gebze’yi de çoğulcu bir anlayışla geleceğe taşıyacağız. Bir yandan şehrimizi imar ederken, diğer yandan eğitim, spor, kültür, turizm gibi alanlarda da Gebze’mizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.2-1.jpg​​​​​​​

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.