Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İkinci Dönem İçin Mazbatasını Aldı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İkinci Dönem İçin Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Körfez'de yeniden zafer kazanan Şener Söğüt, mazbatasını seçim sonrası dokuzuncu günde alarak resmi olarak görevine başladı. CHP'nin sandık sonuçlarına yönelik itirazları nedeniyle geciken mazbata töreninde, YSK'nın itirazları reddetmesiyle Şener Söğüt'ün zaferi kesinleşti. Tören sırasında Körfez halkının yoğun desteği dikkat çekerken, Söğüt halka teşekkürlerini iletti.

Mazbatasını Körfez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sebahattin Kocagöbek’in elinden alan Söğüt, Körfez halkına teşekkür etti. CHP Körfez ilçe başkanlığının sandıkların yeniden sayılması ile ilgili itirazları nedeniyle mazbatasını geç alan Şener’e Körfezliler mazbata töreninde destek verdi.Mazbata töreninde konuşan Seçim Kurulu Başkanı Sebahattin Kocagöbek, “Körfez de bilindiği gibi seçime itirazlar vardı. YSK itirazları ret ederek seçimi sonuçlandırdı. Kazanan Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Şener Söğüt oldu. Şehrimize hayırlı hizmetler yapmasını dilerim” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bizi seçen Körfez halkına şükranlarımı sunuyorum. Yaptığımız çalışmaların desteği ile ikinci kez seçilmek daha mutluluk verici. Cumhur İttifakı üyelerine teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarıma, teşkilat üyelerine, seçim kurullarına tek tek teşekkür ediyorum. Artık mazbatamızı aldık, hizmet ve projelerimizle konuşma vakti geldi. Herkesin belediyesi ve herkesin belediye başkanı olacağız. İtirazları anlayışla karşılıyor ve artık sarılma ve kucaklaşma zamanıdır.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.