Kömürcüler OSB’nin kaldırılmasını istedi

Kömürcüler OSB’nin kaldırılmasını istedi

AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası’nda bulunan Kömürcüler OSB’nin kaldırılması için Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ile görüştü.

osman.jpg

Dilovası’nda bulunan Kömürcüler OSB’nin kaldırılması için geçtiğimiz günlerde Dilovası’nda bulunan gençler Osmangazi Köprüsü’ne çıkıp eylem yapmıştı. Gerçekleşen eylemin ardından Kömürcüler OSB’nin kaldırılması için başta siyasiler ve STK’lar OSB’nin kaldırılması için kamuoyu baskısı oluşturdu. Konuyla ilgili olarak AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut da harekete geçti. Önceki gün Ankara’da gerçekleşen İkinci AKP İlçe Başkanları Toplantısı’na katılan Osman Akbulut Kömürcüler OSB’nin kaldırılması için Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ile görüştü.

DESTEK İSTEDİK

AKP’li Akbulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Merkez İlçe Başkanları Toplantısı sonrası eski Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanı, şuan ki Maliye ve Hazine Bakanımız Sayın Berat Albayrak ile görüştük. İlçemiz sınırları içinde bulunan Dilovası Kömürcüler OSB'nin kaldırılması veya başka yere taşınması için gerekli bilgileri ileterek bu konu hakkında kendisinden destek istedik.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.